Thursday, October 21, 2010

define operationally



kenapakaubaca.[?]
"arghhh malasnya nak potong rambut.nanti buruk -.-' "-H.A

Pernah terlintas nak berubah tapi begitu dangkal.cuma niat je boleh diucap dekat mulut. "sahaja aku taknak online,sebab ingin berubah" kejap,berubah tu hanya perlu dikaitkan dengan online je ? berubah sama tak dengan hijrah? berubah = hijrah =perpindahan. perpindahan dari cc surau batu lima SBL ke cc sebelah kedai runcit bukan seven e.-.-' boleh tak berubah? atau berubah dari online di rumah kaya ixora ke CC [cyberchool (school) / atau erti lain cafecaiber] atau berubah dari berukband ke internet sentiasa free waifai mekdi cools itu baru nama dia berubah. takde la asik asik kliseee je asik sebut aku nak berubah ,aku nak berubah guna air liur boleh tapi kalau guna kaki tangan atau anggota yang boleh merubahkan diri ni,memang bluekk. tak dapat nak nolong ehh. tapi yang peliknya ada orang tu *ehem ehem taknak sebut tak pasal pasal kena saman tinggal sehelai sepinggang nanti muehehe* masih mengekal ciri dan tradisi tidur bersalivary amylase dengan memperuntukkan pelbagai cara tidur.yang latest gaya tidur dia adalah tidur berdiri .diselinagi. dengan ponteng dengan alasan yang abstrak [?]

"OHHH tadi ada wartawan datang dari majalah apa tah asuh ke hai ke mangga ke urtv ke playboi ke apa tah datang sekolah nak temuramah budak budak abubakar. -.- perlukahhhhhhhhhhhh? kenapa tak ambik je si suci murni ni untuk ditemuramah? bukankah lebih afdal? " :D faxx

define operationaly meaning of study:
- Study means sleeps in class while teacher is teaching with a few types of sleepstyle.-.-

- Study means berpura munafik bukak buku depan mata lagi lagi time sejarah pada dasar hakikatnya tutup mata tidur buat taik mata.



- Study means mempelajari menggunakan komputer,tanpa buku dan boleh serta digalakkan sebut "apa tuu?!"

- Study means masuk kelas sambil menunggu jam tiktok tiktok dengan berkata, "bila nak balik ni?" sambil berpura pura membuat muka suciiiii macam budak baru lahir. kau ingat kau hot?


- Study means bercakap bising huga huga belakang cikgu semasa cikgu sedang
memperhabiskan suara dia kat depan sambil mengajar si kobis kobis yang tiada keupayaan fizikal untuk menghiburkan diri.

-Study means gelak tanpa sebab seperti yang kebiasaannya berlaku dengan harapan para pelajar akan turut serta bergelak sampai menitik air mata sedanghakikatnya air mata yang dititik tu sebenar air mata kesedihan kerana pengorbanan seorang guru membuat.......... -____-'

- Study means facebook ? -.- buku = study facebook ---> faceBOOK = study. jejeh! :D

- study means bukak buku dan terus tidor selepas 5minit bukak buku


OMGGGGGGGGG MOGMOGGUUUUUUu kita kena perli dengan puan D [bukan nama sebenar]? kita? kita= kau sebab dapat markah corot sebab bising bising dalam lab wakak sedihnya kena perli hidup hidup mana nak letak muka yang suci ni? OKok lepas ni taubat nasuha sujud sukursegalanya taknak bising bising .ke? ghontikanla terlalu banyak kafirfasikmunafikasi dalam kelas sampai masing masing dengan riak dan jumud mengaku . "eh aku fasik la." "baik sikit,aku asi doi" "kau tu nifak baik diam" -.-' perlu ke? kang jadi betul betul padan muka tuihh better minggu ni tak perlu tak payah persetanzzkan untuk datang sekolah sebab takde apa yang pentinggggggg pun baik kita terus kan legasi TIDOR sambung cuti PMR minggu lepas sampi minggu ni bestnyaaaaaaaaa.. hobin jang hobin kalah doii ape cer dulu masa menang riak asi sangat lawan dengan si gengster kelantan sekarang lawan dengan kedah pun kalah -.-' koya koya koya.sebab takde aku kot? hahahaha gila perasan baik kau diam kaki bangku sebelum petir membenamkan kau dekat padang stadium shah alam atau tak pun stadium paroi -.- .eh dont pandang pandang enteng dekat aku.aku santau kang. dan "sharingan boleh beli? " "apa apa nak kena tumbuk?" -.- EH ingat nak tulis ke pasal hal remeh temeh tu? takde maknanya nak tacing tak tentu pasal [jeling jeling budak tu,budak bajet tinggi ,budak yang suka S_ bukan nama sebenar tapi taknak mengaku] bukan kau ke yang tacing tak tentu pasal?
Wuhuuuuu tempat persundalan kita dah bukak iyuouyyuoyuuyo mana lagi mekDi la.lagi cantik lagi mahal lagi best untuk bising memekak sampai kena marah .kaya punya mekdi siap ada cermin lagi tu kat luar bukan lagi dah taraf taraf kokak macam sebelum ni..mekdiiiiiiiiii tunggu kedatangan aku esok dengan majlis perasmian makan bigmac sambil buat addmath [?] gossip & true or false. honggakauuu. true or false we failed in SPM? kahkahkah . Dah malas meroyan panjang .permisi okthankyou bye.
OMGGGGGGGGGG dekat lagu 2pm again n again dia sebut yujizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz -.- tak malu punya lagu.boikot boikot nyanyi lagi lagu nasyid pulak baru boleh insaf,insaf ke? better daripada lagu lovesong kan? :D permisi bye. kesian dekat orang yang nak buat lawak,tapi lawak dia sedih -.- [jeling jeling orang tu]

terima kasih laa wokk oih pasal kraftangan ni.walau ada yang tacing sebab sebut " ala takpe.tak mintak punn..taknak laa" -.- sampai ada yang terasaaaaaaa hati sebab hati dia nipis kan.hahaha. cantik kan? jangan jeles korang.oh benda ni dah hilang la .alamak
There was an error in this gadget