Monday, October 4, 2010

"hai amoi jepun"-"saya reti cakap melayu la"




kenapakaubaca.[?]
"habis kena perli muka merah dan malu nak letak mana?"-H.A

Love is the condition in which the happiness of another person is essential to your own

Penat semalam pun tak hilang lagi tapi dengan sengaja aku menambah kepenatan yang tak kesudah ni dengan melenguhkan terlenguhkan sendiri jari jari jemari aku yang suci luhur ni -.- perlukah? tak perlu perlu tapi kau kisah apa? ni blog hamba like my heart la hamba nak merepek pa hihihih :D oh dari darul ehsan ke darul khusus ke darul [melaka apa?] darul sejarah? bandar bersjarah? -.- maaf la ter-rasist pulak melaka aku tak tau darul apa enoying then ke darul takzim then patah semula ke darul melaka ke darul khusus ke darul ehsan balik.nasib tak ke darul iman ke naim ke apa segelajadah.perjalan yang lebih memakan masa duduk dalam kereta berbanding menapak kat rumah orang semalam,kelmarin ni pun aku tak sanggup ni nak yang jauh jauh lebih 3 marhalah tu. lagi boleh bongkok vertebral [tulang belakang] aku ni . haha. what a klise? sanggup aku persetanzzkan trial SPM dengan pergi jalan huha huha ke sini sana sanggup betul? nak kena badii PISIXkimia failed?? nah padah kau hari ni sampai rumah ahad malam nak dekat dekat ke pagi sempat tengok chelase lawan arsen[g]al 2-1 chelasea menang yeay walaupun aku atas pagar,dan esoknya BIO-L [ogy] paper 3 tak sentuh buku pun sepanjang perjalanan walaupun banyakk masa extraazzz! :P masa extra aku penuhkan dengan membuat taik mata dan salivary amylase expired [air liur basi] dalam kereta join dengan kakak aku yang tak sentuh pun stereng kereta membantu papa drive.aku jugak yang tak berlesen ni drive secara haram tapi berhemah.apa guna lesen kau?"pergi buang masuk lombong la -.-" haha. DAN konklusinya aku rasa lebih baik aku ikut daripada duduk rumah online 25jam tanpa henti sampai mati ,apa beza aku ikut,aku on9 jugak guna operamini free wuhuuu boleh online biladandimana saja hehe jeles? :D tapi seperti biasa,malas online,bila online mesti stoker page orang tu ,mesti ingatkan dia arghhh dunia :) "apakah terlalu menyayangi dirimu?" aku ikut dapat jugak jenjalan luas pandangan singgah sini sana tak boleh penat lagi ke? "raya je ke yang ada open house? wajib? bulan islam lain tak boleh ke wahai cik cik puan sekalian?" penatt nokkk, nak singgah jauh jauh tapi best! [gedik tak gedik tak? dah komplen komplen lepas tu puji pulak ] .-__- duduk rumah orang dalam 30 min 40 min macam tu ,perjalanan sehala lebih kurang 6 jam.apakah? berbaloikah? tak dapat nak digambarkan kepenatan nya melainkan aku tak ikut..sori fasya alia,tak dapat join korang.sesuat yang memalangkan :'(.wuhuu this sabtu also have rumah terbuka dan aku semestinya wajibbilaghunnah hadir menceriakan suasana -->habiskan makanan itu ini perut kembong dan guna eno.lupakan yang lain. -.-' then ahad ada hari SMKS10 penipu dulu kata ada karnival setiap 5 tahun,kenapa tunda sampai tahun depan [2011] aihetyu karnival dan plan dah nak tingkatkan duit kelas lagi dengan buat BUNDLE????? ikan kertas baling dart dan sebagainya. cehcehehe boleh la pergi menyundal dengan kelas 5aktif,pergi mana kawan kawan?? pergi sunwal legun! yeyay! bestnyaa..jangan jeless hihih :P
hari ni ada segalajadah jepun datang sekolah riak riak smks10 bodek bagi kompang bunga manggar semua baling pulut kuning bila program raya hari tu tak tau pulak nak plan macam tu?? mogok ni :(
"tadi cuba carik dia but bukan rezeki tak nampak tak jumpa.lainkali la eh,ada orang carik anda tu.nak bagi sesuatu" hahahah jk jk bebeh :) dan habis paper 3 tadi sempat menyundal tangkap gambar dan gelak enoying sampai semua kelas bakti eh? pandang pandang aku.suka aku la tu.[padahal aku gelak kuat nak mampus] huehueue. Dah sebelum nak konklud blog hari ni,sebelum nak ke mcd,sebelum sebelum sebelum... baik aku tidor kejap. bye.permisi.
"dah la jerin,u have nothing.,jangan la mengharap sangat.lagi mengharap lagi pedih. gamaknya [?] "

2 comments:

Asyraf Abdul Rahim said...

Woi ponteng sekolah ke ha?? Haha.

Asyraf Abdul Rahim said...

Eh aku ada jumpa soalan spot kimia trial spm korang ni. Nak tak!?

There was an error in this gadget