Monday, October 25, 2010

terbengkalai. ayuh gebang,



kenapakaubaca.[?]
" full of drama tudaiiii ngehehhehehe :D"-H.A


Diri senang sangat dijajah oleh minda kelas kelas murahan sampai otak dah jadi tepu untuk study? study? apa tu? sila rujuk post sebelum ni kalau nak tau apa itu study.ada banyak definisi [definisi ni ayat BI,BM sebokkk je curi curik slangan BI] apa lagi gaduh la BM BI -_____- enoying. persetanzkan.OHHHHHHH mana mulut mulut puaka lagi saka tu yang cakap opera mini dan maxis telah bergadoh lalu merekaa dah tak kawan dan CAS balik untuk internet mana mana mana???????! korang silap besar banyak huge segalajadah HAHA dengan riak cakap opera mini dah elok kot [kot jela] dengar dari sumber sumber kabar angin yang tak boleh dipercayai sangatttt kata internet mobile dah elokk dah freee semula boleh online dopopatjam tanpa henti sampai mati wuhuuu. yeke? kenapa dia elok time trial,rosak time dapat result yang sememeh lagi memalukan dan elok balik masa aku tengah berkobar kobar nak studyyy nak perjuangkann SPM kenapa kenapa kenapa why dunia kejambilaghunaah sangat why why why why why ??! i don andersteng u know. kejam dan yang paling sedih lagi kejam cara halus ,aku dah delete pun OperaMini [OM bukan MO] dari hp aku.itu memang tak boleh kata apa la dan bertambah malang lagi asi kurafat semuaaa OM tak boleh donlod balik sebab memorikad hp aku rosak.sedihsadissudah. :'( habis sudah drama carekarama lagenda slot malam ni. the end. apa jadi dekat hero [jerin?] dia ok je sihat senyum dan ada banyak show / function [admet?] lagi yang nak perlu dibuat. Hureureue ok perasaan enoying. "apa??! mak suruh beli santan? santan dengan perasantan tu sama tak??" ok ni dah masuk tahap gila meroyan sebab pagi tadi tak ada ribut tak ada api tak ada sampah tak ada drama tak ada hujan blablaba semua tiba tiba orang yang aku anti masuk kelas marah marah sebab bising.-.- watde?? Apa masalah? ada masalah? *bukan awak la! :D* tunguuuuuu kau tunggguu aku ada tak lebih 30+ hari lagi je nak pergi dari hidup kau bwekkkk! [tak puashati la ni] kekekeek. today sux kebenaran is kebenaran kita takkan ditipu round round [bulat bulat] lagi dah cukup insaf cukup tahu kami takmahuu jejak kaki ke mana mana seminar never and ever againnn zzzz! mogok mogok kami mogok kalau disogok kami teruk mogok. RM95-10=Rm85 nak stupid stupid us eh?? kihkih cukup la turai.kalau pergi pun suruh cik turai bagi balik duit tu/ serahkan je kat kau cik sandra-.- enoying.


tah,tak cukup lagi masalah dunia.apa kau nak ha masalah?
ada masalah? -.-

---> agenda melarikan diri dari kelas pisix dengan duduk menebeng tak tahu malu dekat dewan memang terbantut bila cikgu dengan sendirinya keluar jelir jelir muka dekat makmal carik kiteorang gagahahahaha. kesiannya. jahatnya.Jangan pisix failed sudah ?:/ uheeheue
---> Can u tell me apa drama sebabak sadis yang berlaku hari ni? ada adegan hero dan heroin tarik tangan masuk kelas yang tak dikenali dan aww so sweet.cuople ke?? :P
--->Pergi sini jumpa sana jumpa sekolah besar jadi kecik ceh.Kuranghajaaaaaaaa semua nak sakat sakat sumpah bengkek je dalam hati tapi suka arf arf arff -.- "eh tak la,kami kawan je" cis.
---> dei hari tu aku silap post.hari tu Nismilan [nogori sembilan lawan kedah bukan dengan kelantan lawan selangor patutnya] sori atas keralatan.dan kali ni baru betul nismilan lawan kelantan sekali lagi bertembung. apo laie nak kobakan! caiyok caiyok nismilan hihih. ada tiket free? rm 50 rm30 rm 5 melayang kalau terBeli. .

apa esok sekolsux? zzz permisi kthanxbyenite

p/s: :) jangan nak gay sangatt...

1 comment:

sally atikah said...

ouch~ hati nipis terasa. wakaka~

There was an error in this gadget