Friday, October 29, 2010

feelin' guilty --------- Tahniah----------

kenapakaubaca.[?]

"bila la hati awak nak tebal ,nak terima dan percaya semuanya?"-H.A


today sux .mungkin jugak hari berikut ikut ikut dan ikutnyaa gurh gila terasa dipinggirkan [atau sendiri yang meminggir] sebab musabab yang takde point.sebenarnya aku memang terasa pasal..... hmm lupakan la kalau bagitau macam la nak dengar sangat. puih.-.- HAHA enoying."sedangkan lidah lagi tergigit,inikan pulak gengkawan?" haih eh mana tau aku sedang dan mengalami gigitan lidah tahap cipan kronik ni di tambah pulak dengan ulcer bahagian tepi mulut dekat dinding pipi tu memang perit gila pedih jenuh sakit hati sebab menganggu emosi aku bila nak makan benda pedas sakitnya hati -_- macam di tusuk sembilu. [apa tu sembilu? tau sebut je sejak 5 tahun yang dulu sampai sekarang masih bebal tak tau -.-' ok gooooogle kejap.] susahnyaaaaaa hiudp kalau kiri kana kena perli.kalau perli gurau gurau tu takpe ni sampai terasa hati yang paling dalam ecehceheche sumpah doh terasa gila.nak buat ni salah,buat tu salah. so,lebih baik aku buat konklusion yang aku takkan jejak mana mana buat apa apa study dengan polan ni polan tu.senang tutup cerita.sadisnya. pedulila. janji aku ada cara aku.bukan nak riak atau menyombong sendiri, aku tak kisah pun orang nak kata apa ,janji aku puas aku redha dengan kemampuan diri dan yang paling penting aku nak sangat jauhkan sifat riak / berlagak dalam diri yang berselaputi secrara halus..nyahh kau dari hidup aku. zzzzz apa la aku merepek ni saiko? tu la kau dah saiko tu saiko je duk diam diam jadi bisu . "memang aku ni pendendam 24jam.lepas 24jam dendam aku akan hilang,let be gone,be gone" senang cerita. dah la tutup cerita. OMGGGGGGGGG tadi dapat bronchures apa tah pasal graduation day 18/12 ni hauhau gile gile dah bayangkan dah nak buat apa itu ini menyundal dekat SeGi tup tap tupa tap bestnya tak sabar nye.lagi lagi kalau ada perfomance SuNO awwawawawaw bestnyaaaaa! apa poerotics? watdehel of that? entah kita ikut je la kan.huheuhe.tak sabarnyaaaaaaaaaa but cilakok SPM menghalang seh.takpe takpe benda tu pun lepas SPM apa? ngeh ngeh sayonara paper EST. ."eh tengok tadi STPM pun ada la " hahaha. :P ok boleh mula countdown ni sampai 18 disember emm ada lagi 45 hari lagi kot nyehehehehe jeles ke?!! SPM=23hari. boleh la melaram saiko hari tu. kalau takde aral melintang ceh -.-' zzzzzz lupakan segala jadah kat atas ni.sekarang visi dan misi aku yang paling utama aku nak siapkan kertas kertas bagak seluruh negeri tu dengan jayanya. aduhai memang tak cukup tangan la dah la kepala otak ada satu nak kena perah sikit untuk kimiapisix nak kena perah lagi untuk Bio-Ladmet segalanya dan sebenarnya.


//

OMGGGG rasa jelesssnyaa tumpang happy tumpang gembira tumpang segalanyaa.tahniah kawan.akhirnya kau COUPLE jugak mungkin menjadi couple of the year 2010 kot tahun ni! tahniah wehh! takde la aku selalu stoker page kau atau dia lagi dah.nanti ada jugak orang marahh! .gila jelesss dekat 'pakwe' kau tu. pakwe ke? chill ! JIWANG dia kalah angau akuuu berkarat karat seh jiwang dia.romentikk nya dia.beruntung kau muhehe..:D kepak kepak kepak kebum kebum kebumm bila nak makan nasik minyak ni? mheuheueuhe ..*bagi Su*** tu kat cikgu shikah,gerenti dapat A+ ,nak lagi best letak peribahasa sikit. 'bagai cincin dengan permata" uuuuu atau bagi pinang di belah belah whaaha -.-' ok enoying. jelesjelesjeless wekk aku ni bila pulak? nak test jugak la tulis su*** panjang panjang then bagi dekat Secret Admire aku :') tak boleh bayangkann betapa romantiknyaa aku berbanding pakwe kau muahaha."kalau bagi,mesti kena reject kan?" ; mesti tak tau nak letak muka mana ; mesti jatuh air muka, jatuh tangga segalajadah jatuh ; mesti tak berani dah bertentang muka mata telinga kalau terjumpa ; mesti mengeji satu sama lain. hmmmmmmm. apa ni?
//
Macam macam perasaan ada semalam benci marah malu segan jeles dengki cemburu rasa bersalah semua ada haih apa la apa la. saiko gila ,aku buat apa je jerin oih? -.- kenapa sampai macam tu.sampai sekarang masih terfikir dan terfikir.kenapa la jujur sangat.. haih haih haih mulai sekarang kena tak jeles dah la. // atau mungkin macam dulu? sia sia melepaskan batuk di tangga // menaruh harapan tinggi sangat sampai sakit hati bila harapan yang ditaruhkan hanya omong kosong.Dah la malas fikir.buat penat kepala otak je.baik fikir esok kelate lawan nogori sapo monang hurehruhrhreu :D
"ni yang tak suka ni siapa bawak mulut ni. aduhaii -.-' .tengok masing masing dah salah sangka. rapat tak semestinya suka ,rapat tak semestinya baik segala gala. " --
lain eh kalau 'kawan rapat dengan kawan baik?' alih alih lelaki dituduh buaya. apa ni. biar masa menentukan. dan lagi satu jujur ikhlas dan sebagainya ,hamba tiada niat punn nak sakitkan hati anda anda sekalian..maaf.

"cemburu memang satu perosak/pemusnah/pendajjal ! "

biar aku jadi embun
kau jadi semalu
bila pagi
kita dilimbah air embun
masa tu
kita sejuk
bahagia
aman dan gembira
itu lambang sayang
tapi aku selalu risau
bila mentari muncul
mungkin segalanya hilang
dia ambil segala
yang aku puja
embun tersejat
dan kau semalu
ikut serta mentari
sambil kembang menghadap
suria
aku pun terkapai
tunggu saat pagi tiba
atau purnama tiba
kerana masa itu sahaja
pengacau tiada.
aku benci mentari.

oh dah habis eh? kthnkbyenite uehuherur. apa itu OU,sunway lagun dan jamuan kelas? nanti kita kupas [bukan kupas kulit limau der] -.-

p/s: maaf kalau semakin hari saya makin membosankan. -.-' tolong tolong tolongggggg la jangan pergi boleh?

1 comment:

Leanna Scarlet said...

jerin,try ar kasi surat mana tau secret admirer kau respond gak mcm aku ke ;)

There was an error in this gadget