Friday, October 1, 2010

diam tak bermakna aku ....



rindunyaa outing.bila lagi weh?lepas trial? jom jom



kenapakaubaca.[?]
"patutkah aku ? ke tak patut?"-H.A

*deleting raya songs.tahun depan donlod lagi hikhikhik*

biar sini aku konklusikan minggu ni sumpah suka gembira sedih saiko like lucah ciken porn -.- benci minggu ni .dah la diselit selitkan lagi dengan kebencian examination lepas tu terselit pulak benci dengan kejelesan membabibuta tahap cipan kat dia padahal takde apa apa pun.Lepas tu diganggugugat lagi dengan kacau bilau time nak ulangkaji ada je orang datang rumah beraya raya time esoknya exam addmath pulak tu watdeneraka -.- entah entah ada je yang tak kena minggu ni tapi takde la teruxx sangat cuma benda benda macam tu boleh bisa menyerabutkan kepala hotak yang dah memang tengah serabot ni.. haihh [mengeluh ni.muehuehue.] "beginikah rasa ku jatuh cinta" ? apakah? mengapakah? dimanakah?bagaimanakah? tak payah tak hingin aku nak jawab persoalan kliseey semua tu.tunggu dan lihat je ,sama ada benda ni lama atau hanya sekadar retorik hangat hangat tahi ayam .sekadar nak sakitkan hati ,sekadar mainan jiwa perasaan keliling pinggang dan sebagainya. Isnin ada exam mathematic, belum apa apa tak setadi pun ahadnya,sabtunya.sabtu ingat lagi pergi menyundal dekat subang bestnya dan ahad pun keluar jugak tapi sempat la pegang buku study math.apa? pegang je la buatnya tak pun mueuehueeh .Selasa,ada sejarah sumpah enoyingggggg -__- dah mula tak suka sejarah kalau dulu boleh la suka sejarah sebab tajuk dia senang sekarang susah.event nama tokoh pun aku dah trangtang tang lupa. bodoh tak sepatutnya tokoh tu "tunku abdul rahman,aku letak Dato Onn jaafar" .nasib bukan jaafar On . tu la kau,orang suruh belajar time sejarah ni kau tidor buat proses kilang taik mata.tapi nak buat macamana ,memang dah ngantuxss ekekekeek ^^ "should I ask her?" no no me malu malu tunggu la satu hari nanti sampai dia lupa,dan masa tu mungkin aku terhegeh hegeh kat dia kott - [EGO EGO EGO] -.- Rabu ,mari kkita jadi plastik,agama islam.SUSAH tak susah la tapi si dangkal yang bernama jerin ni memang selalu kufur ."nyatakan golongan yang mempersendakan agama?" dan aku punya konfidet jawab la dengan ayat panjang balablablabla "golongan yang itu...golongan yang ini..balabla" baik punya panjang macam ayat jawapan soalan komsas BM,jawapan sebenar hanyalah ASI,KAFIR,MURTAD,FASIKbalablala itu je.benda yang selalu aku sebut tapi aku lupa? tapi lagi kesian ada orang tu hilang 15markah sebab takjawab soalan no 5 hahaha!! ^^ jangan marahh ! awww "awak tahu ke saya suka awak ni?,ni yang nak mula malu" hahaha! :) poyo la jerinn.cakap jela kat dia..malu malu dugonggsss pulaxx. "ha kau hazeem,yang tengah baca ni mulalah nak tabor fitnah sini sana ?hahah"rilex rilex sudah. KHAMIS. giliran subjek yang paling annoying buat masa ni,memang kena pada masa.tau tau je ari khamsi hari untuk berkabung time addmath.hujan lebat hujan sejuk hujan rahmat hujan addmath aww dah tau tau je kiterg nak tidor kan masa jawab addmath?-.-' damn susah gila tapi terpaksa buat buat muka cemerlang supaya orang tak pandang hina keji selekeh kat kita wuwwuwuwuwu :D Jumaat tadi?? -__- lagi la kecewa.dah tau dah failed jangan banyak cekadak nak cakap banyak banyak jerin.orang semua buat no 9.no 9 tu pun point banyak tapi kau berlagak cehh poyo kurafat semua buat no 6 7 kan dah terpesongggggg .huwaaa sedihnya ! T.T "dan satu hari nanti kau akan tahu yang aku suka kau,tapi mungkin masa tu kau dah berpunya sebab aku lambat" :') takpelah.memang dah ditakdirkan sebegitu sekali.aku redha,aku tumpang gembira bahgia ok.hihihihi .poyo la .belum apa apa dah cakap macam tu."jangan nak rendah diri sangat jerinn..poyo! hahaha" biarlah aku poyo kat diri a?ku,aku tak memoyokan diri kat kau pun.never -.-'"

//ada lagipost yang belum dipublish.later

No comments:

There was an error in this gadget